A-Flickor och A-Pojkar klara för USM Steg 4!

Publicerad 2018-01-16 10:42
Framsida
Både A-Flickor och A-Pojkar spelade USM Steg tre i helgen.

A-Flickorna var i Önnered och spelade och Inledde med en riktig rysare mot hemmalaget Önnered. Med en minut kvar av matchen kvitterade Torslanda till 15-15 som också blev slutresultatet.
De tre följande matcherna blev inte så jämna som den första och Torslanda slutade som gruppsegrare på målskillnad.
Torslanda tar med sig Önnered till Steg 4 som spelas den 24-25 mars.

A-Pojkarna Åkte till Helsingborg. Inledande matchen mot Växjö HF vann Torslanda komfortabelt med 34-23.
I nästa match mot hemmalaget blev det betydligt tuffare och matchen slutade med förlust med 19-29.
Sista matchen mot IF Kristianstad blev avgörande för vilket lag som skulle gå till Steg 4 tillsammans med OV Helsingborg. 10-10 i halvtid och jämt de första minuterna i andra halvlek borgade för spänning in i det sista. Med sex minuter kvar hade dock Torslanda en tvåmålsledning som man inte släppte. Matchen slutade 22-19 och Torslanda Gick till Steg 4 som grupptvåa!
USM Steg 4 spelas den 24-25 mars.