Förberedelserna i Torslanda HK är i full gång inför kommande handbollssäsong 2018/19.

Publicerad 2018-05-25 16:16

Våra barns och ungdomars fritidsaktiviteter bygger som ni alla vet på ett omfattande ideellt engagemang. Torslanda HK med sina lite drygt 1200 medlemmar är en av Sveriges största handbollsklubbar. Vi har två seniorlag i Allsvenskan och fortsätter att växa som klubb. Vi bygger hela verksamheten på många fantastiska tränare och föräldrarepresentanter som tillsammans skapar förutsättningar för våra barns och ungdomars fysiska aktivitet, utveckling och bra sammanhållning.

Vid sidan om dessa finns en grupp mycket engagerade och kunniga personer som tillsammans driver klubben genom att bilda föreningens styrelse. Vi ser till att driva föreningen framåt så att tränarna kan utveckla våra barn och fokusera på handbollen. Det är en stimulerande och samtidigt mycket viktig uppgift där vi behöver din hjälp.

Till årsmötet i augusti behöver valberedningen hitta ett par nya styrelseledamöter som vill bidra till våra barn/ungdomars fortsatta utveckling. Det är inte särskilt tidskrävande när vi alla hjälps åt tillsammans och det ger faktiskt en massa tillbaka i form av kontakter med alla medlemmar och glädjen av att se hur verksamheten utvecklas.

Vi söker i huvudsak:

  • En kassör som är intresserad av ekonomi och utifrån ett strategiskt perspektiv kan balansera intäkter och utgifter.
  • En sponsoransvarig med känsla för hur vi skall attrahera näringslivet i syfte att öka sponsorintäkterna i klubben. Här finns det en grupp engagerade personer som kommer att hjälpa till i det praktiska arbetet med kommunikationen med företagen.

Vi behöver i första hand fylla på styrelsen med föräldrar som har barn i de lägre åldrarna då det är stora barngrupper med förhoppningsvis många roliga år framför sig i klubben.

Styrelsen kommer att stötta våra nya ledamöter så att introduktionen blir så smidig som möjligt.

Är du en av de som kan tänka sig att ta en plats i styrelsen? Hör av dig till valberedningen Kenth Hanssen på 0732-748042 eller kenth.hanssen@gmail.com

Md bild1
Md webbshop
Md adidas
Md aros
Md s ker trygg webb
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hte produktion logo
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg
Md idrottens bingo logo
Md davids
Md annons 2 formo
Md ea design
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md terryandfriendslogo gold  002
Md idrottsrehab logo
Md kbm logo cmyk
Md klotterj garna
Md asfaltstj nst
Md nordea
Md pm telekom
Md p lab
Md sisu
Md torslandatidning
Md banner torslanda
Md qhw conference
Md gsgroup
Md v stsvenska bil
Md z motor
Md loggao 1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub