Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Herrarna kryssade mot Skånela

Publicerad 2019-02-25 16:10

THK tog en viktig pinne i bortamötet mot Skånela IF i söndags. 28–28 slutade drabbningen efter att THK kvitterat i slutsekunderna. Resultatet innebär att man stabiliserar sin sjunde plats, i mitten av tabellen.

Skånela kom bäst igång men THK hämtade snabbt in ett 3–0 underläge och kunde även ta ledningen med 5–6 efter tio minuter. Därifrån följdes lagen åt väldigt tätt. Man växlade i ledning och via 12–12, med fem minuter kvar av halvleken, skrevs paussiffrorna till 15–15.

THK började andra halvlek stabilt och efter tio minuter hade man tagit ledningen med 17–19. Skånela utjämnade i 45:e och ställningen var 21–21. Inget av lagen lyckades rycka loss i slutdelen av matchen. När knappt halvminuten var kvar ledde Skånela med 28–27. THK tog timeout och i det allra sista anfallet lyckades THK kvittera och få med sig en värdefull poäng.

THK-tränaren Per-Anders Lindahl var klart nöjd med insatsen. Han framhöll att det var mycket av en laginsats. Skadebekymmer i laget oroar dock en del.

Två sjumålsskyttar hade THK i Joseph Helgesson och William Ring, som dessutom bidrog med ett utmärkt försvarsspel. Henrik Dahlberg kom upp i fyra mål och tremålskyttar blev Sebastian Wiik och Joseph Davis.

Fyra matcher återstår nu och kommande match för THK spelas hemma mot HK Aranäs kommande helg.

Janne Rydehn

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub