Herrarna kryssade mot Skånela

Publicerad 2019-02-25 16:10

THK tog en viktig pinne i bortamötet mot Skånela IF i söndags. 28–28 slutade drabbningen efter att THK kvitterat i slutsekunderna. Resultatet innebär att man stabiliserar sin sjunde plats, i mitten av tabellen.

Skånela kom bäst igång men THK hämtade snabbt in ett 3–0 underläge och kunde även ta ledningen med 5–6 efter tio minuter. Därifrån följdes lagen åt väldigt tätt. Man växlade i ledning och via 12–12, med fem minuter kvar av halvleken, skrevs paussiffrorna till 15–15.

THK började andra halvlek stabilt och efter tio minuter hade man tagit ledningen med 17–19. Skånela utjämnade i 45:e och ställningen var 21–21. Inget av lagen lyckades rycka loss i slutdelen av matchen. När knappt halvminuten var kvar ledde Skånela med 28–27. THK tog timeout och i det allra sista anfallet lyckades THK kvittera och få med sig en värdefull poäng.

THK-tränaren Per-Anders Lindahl var klart nöjd med insatsen. Han framhöll att det var mycket av en laginsats. Skadebekymmer i laget oroar dock en del.

Två sjumålsskyttar hade THK i Joseph Helgesson och William Ring, som dessutom bidrog med ett utmärkt försvarsspel. Henrik Dahlberg kom upp i fyra mål och tremålskyttar blev Sebastian Wiik och Joseph Davis.

Fyra matcher återstår nu och kommande match för THK spelas hemma mot HK Aranäs kommande helg.

Janne Rydehn

Md bild1
Md webbshop
Md adidas
Md aros
Md s ker trygg webb
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hte produktion logo
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg
Md idrottens bingo logo
Md davids
Md annons 2 formo
Md ea design
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md terryandfriendslogo gold  002
Md idrottsrehab logo
Md kbm logo cmyk
Md klotterj garna
Md asfaltstj nst
Md nordea
Md pm telekom
Md p lab
Md sisu
Md torslandatidning
Md banner torslanda
Md qhw conference
Md gsgroup
Md v stsvenska bil
Md z motor
Md loggao 1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub