P2010 (P13)
Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

P13 - pojkar födda 2010

Är er son född 2010 och vill börja spela handboll? Varmt välkomna till oss!

Träningstider:

  • tisdagar kl. 18-19.30 i C-hallen
  • fredagar kl. 16-17.30 i A-hallen
  • lördagar kl. 12-13.30 i B-hallen

Alla nya spelare hälsas varmt välkomna till vårat gäng. Här tar vi hand om varandra och gör vad vi kan för att alla ska ha kul och utveckla sina handbollsegenskaper så gott det bara går. Ingen föranmälan krävs, men ta kontakt med en av ledarna i samband med första träningen.

Vi jobbar med att stärka både laget och individen. Vi upprepar ofta vårt budskap till killarna om att ingen är starkare själv än vad laget är tillsammans. Vår ambition är samtidigt att möta varje kille där han befinner sig utvecklingsmässigt och ge honom utmaningar på hans individuella nivå.

Vi är många ledare i P13-laget vilket är toppen då vår ambition är att se varje barn/spelare för att kunna lyfta, stötta och peppa. Vi vill gärna ha en öppen kommunikation med föräldrar.


Att tänka på:

  • Killarna ska vara ombytta till träningskläder i god tid innan träningen drar igång och ha med vattenflaska.
  • Ta av eller tejpa smycken innan träning.
  • Registrerar er i Torslanda HKs medlemsregister, följ instruktionerna på följande länk: https://member.myclub.se/public/forms/174/mgFgD199N1/ . I formuläret välj lag P13.

Närvaro registreringen används för att vi ska få föreningsbidrag. Vi använder också uppgifterna för att skicka ut information som rör laget. Om ni redan finns registrerade och har tränat med ett annat lag tidigare behövs ingen ny registrering. Kontakta oss så flyttar vi spelaren till rätt lag i systemet.

Med varma hälsningar

Ledarna


Tommy Atterhäll blir ny HS tränare

27 mar, 2024
Sm square img 4115
Vi kan med glädje och förväntan meddela att Tommy Atterhäll blir ny tränare för herrseniorerna till nästa säsong. Tommy har ett förflutet som tränare i Aranäs och i Önnered där man gick från Allsvenskan till Handbollsligan under Tommys ledning. Nu senast har Tommy varit assisterande tränare i Aranäs. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra befintliga spelare och under Tommys ledning bli ett stabilt allsvenskt lag i de övre regionerna kommande säsong. Säsongen 2024-2025 för herrarna blir spännande och vi ser fram emot derbyn emot Kungälv och Varberg. Vi ser också fram emot fina bortaresor till nya resmål såsom Tumba och Hörby där IF Lågan hör hemma när dessa lag kommer upp från Div 1. Innan vi stänger och tar semester väntar härlig försäsongsträning och två matcher i ATG Svenska Cupen som spelas i början av maj.

Glad Påsk

27 mar, 2024
Torslanda Hallen stängd under Påsk
Md hk torslanda p10
Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub