F2015 (F7)
Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Välkomna till handboll med flickor 2015/2016!

Vi hälsar alla nya och (gamla) spelare välkomna. Ingen föranmälan om ni vill prova på! (prata givetvis med en ledare innan träning bara så vi stöttar ert barn lite extra).

Flickor 2015/2016 kommer träna söndagar 09:00-10.00 i Torslanda C-hall. Första träningstillfället för säsongen är söndag 4 september.

Se till att vara ombytta till träningskläder och innerskor i god tid innan träningen drar igång och ha med påfylld vattenflaska.

För att kunna närvaroregistrera barnen för eskande av föreningsbidrag från kommunen och skicka ut information kring träningar vill vi att ni registrerar er i Torslanda HKs medlemsregister när ni har bestämt er för att bli medlemmar.

För att registrera en ny spelare klicka på länken här https://member.myclub.se/public/forms/174/mgFgD199.... I formuläret välj lag F2015. Närvaroregistreringen används för att vi ska få föreningsbidrag. Vi använder också uppgifterna för att skicka ut information som rör laget.

Om ni redan finns registrerade och har tränat med ett annat lag tidigare behövs ingen ny registrering. Kontakta oss så flyttar vi spelaren till rätt lag i systemet.

Vi är i behov av ledare till laget som kan hjälpa till i samband med träningarna. Inga speciella handbollskunskaper är nödvändiga. Om du är intresserad av att hjälpa till prata med en ledare i samband med träningen eller skicka gärna ett mail till info@torslandahk.com

Med varma hälsningar,

Tränarna F2015/2016

Här visas nyheter.

THK utvecklar organisationen med Damansvarig

22 mar, 2023
För att stärka klubbens stab kring senior, junior och äldre ungdom utser vi Magnus Elovsson som ansvarig för Damlaget. Läs mer
Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md yohrs logo
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
Md tumleheds
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md ampiro logo black
Md 140610 stiftelsen dunross
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub