F2015 (F8)
Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Välkomna till handboll med flickor födda 2015!

Vi hälsar alla nya och (gamla) spelare välkomna. Ingen föranmälan om ni vill prova på! (prata givetvis med en ledare innan träning bara så vi stöttar ert barn lite extra). Under tre träningstillfällen är man välkommen att testa på utan att vara medlem. Bestämmer man sig för att fortsätta så registrerar man sig i MyClub (mer om detta kommer längre ner).

Flickor 2015 kommer träna söndagar 09:00-10.00 i Frontbilar hallen (Torslanda C-hall).

Första träningstillfället för vårsäsongen är söndag 14 Januari 2024 och sista är söndag 2 juni 2024.

Se till att vara ombytta till träningskläder och innerskor i god tid innan träningen drar igång och ha med påfylld vattenflaska.

För att kunna närvaroregistrera barnen för eskande av föreningsbidrag från kommunen och skicka ut information kring träningar vill vi att ni registrerar er i Torslanda HKs medlemsregister när ni har bestämt er för att bli medlemmar.

För att registrera en ny spelare klicka på länken här https://member.myclub.se/public/forms/174/mgFgD199.... I formuläret välj lag F2015. Närvaroregistreringen används för att vi ska få föreningsbidrag. Vi använder också uppgifterna för att skicka ut information som rör laget.

Om ni redan finns registrerade och har tränat med ett annat lag tidigare behövs ingen ny registrering. Kontakta oss så flyttar vi spelaren till rätt lag i systemet.

Med varma hälsningar,

Tränarna F2015!

Här visas nyheter.

Tommy Atterhäll blir ny HS tränare

27 mar, 2024
Sm square img 4115
Vi kan med glädje och förväntan meddela att Tommy Atterhäll blir ny tränare för herrseniorerna till nästa säsong. Tommy har ett förflutet som tränare i Aranäs och i Önnered där man gick från Allsvenskan till Handbollsligan under Tommys ledning. Nu senast har Tommy varit assisterande tränare i Aranäs. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra befintliga spelare och under Tommys ledning bli ett stabilt allsvenskt lag i de övre regionerna kommande säsong. Säsongen 2024-2025 för herrarna blir spännande och vi ser fram emot derbyn emot Kungälv och Varberg. Vi ser också fram emot fina bortaresor till nya resmål såsom Tumba och Hörby där IF Lågan hör hemma när dessa lag kommer upp från Div 1. Innan vi stänger och tar semester väntar härlig försäsongsträning och två matcher i ATG Svenska Cupen som spelas i början av maj.

Glad Påsk

27 mar, 2024
Torslanda Hallen stängd under Påsk
Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub