F2016 (F7)
Thk banner handboll foto marcus bjarneroth
Här visas nyheter.

Stort tack för den här säsongen!

3 maj, 2024
Torslanda HK riktar ett stort tack till alla ideella ledare och samarbetspartners för den gångna säsongen!

Tommy Atterhäll blir ny HS tränare

27 mar, 2024
Sm square img 4115
Vi kan med glädje och förväntan meddela att Tommy Atterhäll blir ny tränare för herrseniorerna till nästa säsong. Tommy har ett förflutet som tränare i Aranäs och i Önnered där man gick från Allsvenskan till Handbollsligan under Tommys ledning. Nu senast har Tommy varit assisterande tränare i Aranäs. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra befintliga spelare och under Tommys ledning bli ett stabilt allsvenskt lag i de övre regionerna kommande säsong. Säsongen 2024-2025 för herrarna blir spännande och vi ser fram emot derbyn emot Kungälv och Varberg. Vi ser också fram emot fina bortaresor till nya resmål såsom Tumba och Hörby där IF Lågan hör hemma när dessa lag kommer upp från Div 1. Innan vi stänger och tar semester väntar härlig försäsongsträning och två matcher i ATG Svenska Cupen som spelas i början av maj.

Välkommen att spela handboll med F2016/2017!

Vi hälsar alla nya och (gamla) spelare välkomna!

Ingen föranmälan om ni vill prova på (prata givetvis med en ledare innan träning bara så vi stöttar ert barn lite extra).

Flickor 2016-2017 kommer träna söndagar kl. 14.00-15.00 i C-hallen.

Första träningstillfället för säsongen är söndag 3 september 2023. Efter juluppehållet kör vi igång 14 januari 2024 igen.

Se till att vara ombytta till träningskläder och inneskor i god tid innan träningen drar igång och ha med påfylld vattenflaska.

När ni har bestämt er för att bli medlemmar vill vi att ni registrerar er dotter i Torslanda HK:s medlemsregister. För att registrera en ny spelare, klicka på länken här: https://member.myclub.se/public/forms/174/mgFgD199.... I formuläret: välj lag F2016.

Om ni redan finns registrerade och har tränat med ett annat lag tidigare behövs ingen ny registrering. Detta gäller även er som haft barn i Handbollskul. Prata med någon av oss ledare på träningen så flyttar vi spelaren till rätt lag i systemet.

Vill du som förälder engagera dig på något sätt? Kul! Du behöver inga förkunskaper om handboll, det viktiga är att du tycker att det är roligt att hjälpa till vid träningarna. Om du är intresserad av att hjälpa till, prata med en ledare i samband med träningen!

Vänliga hälsningar,

Ledarna för F2016/2017

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden  1
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub