F2013 (F10)
Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Välkomna till handboll med F2013 (F11)!

Vi startar onsdag den 7 augusti 2024. Träningstid är kl 17:00-18:30 i Torslandahallen (C-hallen).

Vi hälsar alla nya och "gamla" spelare välkomna till en ny säsong! Vill du testa handboll och är född år 2013? Extra välkommen! Ta då kontakt med Anders, alinderhav@gmail.com, så kan han berätta mera.

För att kunna närvaroregistrera barnen och skicka ut information som rör laget vill vi att ni registrerar er i Torslanda HKs medlemsregister.

Närvaroregistreringen är viktig för klubben och används för att vi ska få föreningsbidrag. Om ni redan finns registrerade och har tränat med ett annat lag tidigare behövs ingen ny registrering. Kontakta oss så flyttar vi spelaren till rätt lag i systemet. För att registrera en ny spelare klicka på länken här: ANMÄL DIG HÄR I formuläret välj lag F2013 (F11).

Se till att vara ombytta till träningskläder i god tid innan träningen drar igång och ha med en fylld vattenflaska. Vi tränar utan smycken och örhängen bör tas ur eller tejpas inför varje träningstillfälle.

Väl mött,

Ledarna F2013

Här visas nyheter.

Stort tack för den här säsongen!

3 maj, 2024
Torslanda HK riktar ett stort tack till alla ideella ledare och samarbetspartners för den gångna säsongen!

Tommy Atterhäll blir ny HS tränare

27 mar, 2024
Sm square img 4115
Vi kan med glädje och förväntan meddela att Tommy Atterhäll blir ny tränare för herrseniorerna till nästa säsong. Tommy har ett förflutet som tränare i Aranäs och i Önnered där man gick från Allsvenskan till Handbollsligan under Tommys ledning. Nu senast har Tommy varit assisterande tränare i Aranäs. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra befintliga spelare och under Tommys ledning bli ett stabilt allsvenskt lag i de övre regionerna kommande säsong. Säsongen 2024-2025 för herrarna blir spännande och vi ser fram emot derbyn emot Kungälv och Varberg. Vi ser också fram emot fina bortaresor till nya resmål såsom Tumba och Hörby där IF Lågan hör hemma när dessa lag kommer upp från Div 1. Innan vi stänger och tar semester väntar härlig försäsongsträning och två matcher i ATG Svenska Cupen som spelas i början av maj.
Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden  1
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub