Arrangemang
Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Solidsport - Att sända en match

Solidsport – Hela klubbens hemmamatcher på Solidsport.

Sv. Handbollsförbundet har ett samarbete med Solidsport som har rättigheterna till att livesända all handboll i de lägre serierna. THK har sen säsongen 20-21 ett Föreningsavtal med Solidsport.

Solidsport tillhandahåller en plattform som gör det enkelt att livesänd matcher med en vanligt smartphone eller surfplatta. Priset för att se en enstaka match i Solidsport är minst 29kr. Av de totala intäkterna för de matcher som klubben sänder får klubben 70%.

Solidsport har en integration som innebär att alla matcher uppdateras direkt ifrån TA systemet (Förbundets tävlingsadministrativa system). Föreningen behöver inte lägga upp seriematcher eller USM matcher på egen hand.

Klubben har tagit beslut om att alla hemmamatcher skall sändas. För detta ändamål har klubben köpt två kompletta sändningsutrustningar med stativ och mikrofon. Utöver det har vi utrustning för att kunna göra livesändning med kommentatorer från ytterligare en hall.

Varje lag har en egen kanal på Solidsport, i den kanalen syns alla matcher som laget filmat. Där kommer man även se tabellen för den serie lag/lagenspelar i och kommande matcher. Tidigare matcher finns att se som repriser.

Man kan i denna kanal även lägga upp och sända bortamatcher. Om hemma föreningen har ett eget avtal med Solid kan det hända att de själva väljer att sända matchen. Man kan då se matchen från hemmalagets kanal, men man måste då betala för den. Det är kanske lämpligt att fråga om man får lov att sända själv på det egna lagets kanal.

Utöver seriematcher kommer klubben att filma alla USM som spelas på hemmaplan.

Betalning för lagkanaler:
Antingen betalar man för varje match, vi har satt priset på en enstaka match till 49kr. Alternativt tecknar man ett lag abonnemang för 89kr, då kan man se lagets/lagens alla matcher för 89kr i månaden. Väljer laget att sända även bortamatcherna i egen kanal får man tillgång till dem också. Man kan också teckna förenings abonnemang för 129kr och då kan man se alla THK's hemma matcher, ink A-lagen. Man kan INTE se A-lagens borta matcher. För att göra det får man teckna ytterligare abonnemang på den Serien (Allsvenkan eller Div 2 (säsongen 2021/2022))

USM:
När det är USM kommer det erbjudas speciella All-Access Pass för 189kr. Dessa ger tillgång till ALLA USM matcher som spelas i den klassen den helgen. När det är USM kommer förenings och lag abonnemangen att tillfälligt släckas ned men har man ett lag abonnemang kommer man att kunna se alla matcher i den gruppen som spelas på hemma plan och då sänds i lagets kanal.

Lagadminstratörer:
Varje lag skall utse en eller två lagadminstratörer. Namn, email och telefon meddelas till john.skantze@torslandahk.com och anders.meyer@torslandahk.com

Tränartillgång:
Huvudtränare och ytterligare max två tränare kommer få tillgång till lagens alla matcher gratis för att kunna göra analyser och använda i utbildnings syfte.

Intäktsfördelning:
Av alla intäkter tar Solidsport 30% för att tillhandahålla mjukvaran och server kapacitet samt för att lagra matcherna, resterande får klubben. Klubben kommer fördela detta 50/50 mellan klubben och laget, dvs varje lag får 35% av intäkten till lagkassan.

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md yohrs logo
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
Md tumleheds
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md ampiro logo black
Md 140610 stiftelsen dunross
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub