Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Sponsoring & Företagssamarbeten

Idrott i föreningsform bygger på engagemang och samarbete.

Genom att engagera er som företagspartner skapar ni förutsättningar för idrotten i Torslanda samtdigit som ert varumärke exponeras till en relativt köpstark kundgrupp på västra hisingen. Vi har ett företagsnätverk - TorslanaPulsen - som vi föreslår att man blir medlem i om man önskar skapa nya kontatker och nätverka med andra företag. Genom nätverket vill vi skapa affärer med varann eller genom tips och leads till andra möjligheter.

Info om TorslandaPulsen

Det är inte alla som har tid och möjlighet att vara med i ett nätverk samtidigt som man vill synas i smnband med handbollen. Genom att köpa något av våra exponeringpaket får man bra synlighet till liten peng. Bara att kunna göra riktade utskick eller skapa direkta medlemserbjudande till THK's medlemmar driver affärer och trafik till hemsida eller butik.

Allra bäst blir det ju om man dels är med i Nätverket samtdigt som man har bra visibilitet i hallen och på våra sociala medier. Vi kan givetvis skräddasy ett paket som passar era önskemål och budget. Genom att kontakta John Skantze skantze.john@gmail.com 0708-712122 eller Anders Meyer andersmeyer1972@gmail.com 0705-449181

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden  1
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub