Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Stark avslutning av THK-herrarna gav klar vinst

Publicerad 2024-04-02 11:09

THK var pigga, hade vilja och spelade riktigt bra i den så viktiga serieavslutningen hemma mot Skånela IF. Med segern undvek man att hamna på kvalplats. Segersiffrorna skrevs till 24-17.

Matchen startade väldigt jämn. 3-3 stod det efter tio minuter. THK gick fram till 7-4, efter tjugo minuter, och kopplade ett litet grepp. Skånela närmade sig i slutet på halvleken och hade underläge med 8-7, ett par minuter före paus. 10-8 stannade ledningen på för THK i den målsnåla första halvleken.

THK öppnade andra halvleken kontrollerat och tog ledningen med 12-9. Skånela svarade med att ett par snabba mål och 14-13 var ställningen i 40:e minuten. På nio minuter kunde sedan THK, med fem raka mål, gå upp till en ledning med 19-14 efter ett avgörande ryck. Skånela kunde inter resa sig och THK kunde avsluta matchen på ett säkert sätt. Via 21-16, i 54: minuten, hamnade slutresultatet på 24-17 inför en jublande publik.

Linus Andersson blev vald till matchens lirare i THK och han var också skyttebäst med sju mål. Gustav Hanssen gjorde fem mål och Hugo Johansson fyra. För två mål stod Gunnar Bodin, Felix Fogelholm, Alex Sundbäck och Anton Hedberg.

Janne Rydehn

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden  1
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub