Arrangemang
Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Café på vardagar – Torslanda HK

Publicerad 2017-11-23 18:26

Som ni vet har klubben dragits med en del ekonomiska bekymmer och ett led i att åtgärda detta är att frigöra vår kanslibemanning från caféverksamheten för att kunna ha tid att genomföra de sedvanliga kansliuppgifterna i en idrottsklubb så som: kontakter med handbollsförbundet, kommun, företag m.fl., arrangera helgaktiviteter, sköta bidragsadministrationen, hitta sponsorer, boka och arrangera resor med mera.

Samtidigt är det viktigt för klubbens hjärta och nav att det finns ett café i hallen även på vardagar. Det är välkomnande, medför en hög mysfaktor och dessutom är det viktigt att barnen har möjlighet att köpa sig något enklare att äta innan träningen.

I likhet med många andra klubbar har vi därför valt att lägga ut bemanningen av caféet, även under måndag till fredag, på lagen. Det innebär att lagen nu under de veckor man tilldelas ska bemanna caféet hela veckan.

Tanken är att det, under måndag – fredag, ska vara ett enklare utbud i caféet så som; kaffe the, dricka, korv, toast och gärna hembakat. Inköp görs av kansliet. Öppettiderna är 16 – 19.30, vilket innebär att passet är mellan 15.30 – 20.00. Respektive arrangemangsansvarig ansvarar som vanligt för att fördela ut arbetspassen bland föräldrarna i lagen. Under helgen gäller samma rutiner och tider som tidigare.

Vi ber om ursäkt för att denna information inte kommit ut tidigare till er arrangemangsansvariga i lagen och är samtidigt tacksamma för att ni får igång detta snarast möjligt. Vi vill också med detta passa på att tacka er alla för all den värdefulla tid som ni lägger på klubben för alla våra barns skull.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen Torslanda HK

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub