Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Fin start på vårsäsongen för Bjurslätt / Torslanda

Publicerad 2018-01-08 12:00
171014 guif1 detalj
Äntligen sparkade vårsäsongen igång efter juluppehållet och efter en tyngre träningsperiod var frågan om höstens goda form för Damerna skulle hålla i sig. Som motstånd för dagen stod Skånela som vi slog borta i sista matchen innan jul. Skånela är ett bra lag och är ett av lagen som krigar om en kvalplats mot SHE, inför dagens match skilde bara 2 poäng till THK:s fördel så det var en s.k 4 poängs match.

Skånela börjar bäst och tar vara på Torslandas misstag framåt och går upp till 0-2 innan Torslanda vaknar till och lyckas kvittera till 2-2 sedan byter lagen mål med varandra fram till 9-9 då THK gör ett ryck upp till 14-9, mest tack vare bra försvar och målvaktsspel.

THK bjuder sedan in Skånela i matchen då man lite tappar fokus bakåt och gör några mindre bra ingripande så domarna anser sig dela ut 2 st 2 minuter efter varandra, Skånela utnyttjar övertaget och går ikapp till 15-14 vilket även blir halvtidsresultatet.

I andra halvlek dröjer det 8 min innan THK lyckas ta en 3 målsledning till 20-17. Skånela ligger sedan efter THK i målprotokollet och kommer inte närmare än till 21-20, mest för att Emma Johnsson i Torslandas mål tar det hon skall och lite till samt att framåt producerar Amanda Björndal mål samt Elisabeth Frisk hugger på kontring vilket ger THK en fem-målsledning när fem minuter återstår.

Detta räcker för THK och slutresultatet skrivs till 28-23. Bästa starten på nya året och THK behåller tredjeplatsen i damallsvenskan.

Flest mål gjorde Amanda Björndahl och Elisabeth Frisk med sju mål var. Hanna Bernhardsson gjorde fem mål.


Det var riktigt mycket folk och härlig stämning i hallen vilket gör det ännu bättre!

Nästa match blir borta mot Spårvägen på lördag.

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub