Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Herrarna räckte inte till mot Anderstorp

Publicerad 2021-02-15 12:39

Trots en fin inledning kunde THK inte matcha Anderstorps SK i bortamötet förra torsdagen. Hemmalaget ryckte ifrån i början av andra halvlek och vann till slut med 32-29.

THK öppnade starkt och ledde med 1-6 efter tio minuter. Avståndet höll sig fram till drygt en kvart spelats. THK hade då en ledning på 5-10. Där blev det plötsligt tvärstopp för THK, som tappade fyra snabba mål, och ställningen ändrades till 9-10. Anderstorp var ifatt och THK:s fina spel var som bortblåst. Lagen följdes åt sista tio före halvtidsvilan. Anderstorp nådde 15-15 någon minut kvar men kom aldrig upp i ledningen i första halvlek, som slutade 15-16.

Andra halvlek startade med ett THK-mål och frågan var om man skulle få en bra start. Det blev Anderstorp, som tog tag i initiativet och redan efter ett par minuter gick man upp i ledningen till 19-18 och fortsatte trycka på mot ett THK, som inte fick till det. Hemmalaget gjorde 9-3 från halvlekens start fram till 40:e minuten då ställningen var 24-19. Anderstorp släppte inte greppet. Som närmast hade THK 31-28 några minuter före slutet. Tre bollar vann Anderstorp med efter att ha agerat starkt mot ett THK, som mattades betänkligt efter paus.

Bästa målskytt blev Joseph Helgesson med sex mål. Jonas Klahammar gjorde fyra och Hugo Stuivers stod för tre mål, liksom Nicola Stojcevski.

Nästa match, den som blev uppskjuten, spelar herrarna hemma mot serieledaren Hammarby IF HF.

Janne Rydehn

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub