Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

Publikfest i Torslandahallen när Bjurslätt / Torslanda tog emot Heid i SHE-kvalet!

Publicerad 2018-03-31 12:55
Towe andersson heid
Det var länge sedan vi såg så mycket folk i Torslandahallen! 780 personer, i stort sett fullsatt, såg första matchen i kvalet till SHE mot BK Heid! Efter matchen avtackades Magnus Lindqvist efter sina drygt fyra år i klubben som tränare för Damerna.

Ett derby i kvalet till SHE, kan det bli bättre? På Långfredan kom 780 personer för att se Bjurslätt / Torslanda ta emot BK Heid i Torslandahallen .

Matchen började trögt för Damerna, 0-5 innan första målet gjordes efter 9 minuter. Det såg mörkt ut men Damerna kämpade på och det lönade sig. Bra spel framåt och ett okoncentrerat Heid gav paussiffrorna 12-12.

I andra halvlek upprepade sig mönstret från början av matchen och Heid kunde dra ifrån igen. Bjurslätt / Torslanda arbetade på men fick inte utdelning och kunde tyvärr se Heid dra ifrån till slutresultatet 19-25.

Magnus Lindqvist ledde Damerna för sista gången på hemmaplan idag och tackades av av klubben efter matchen. Magnus lämnar klubben efter kvalserien.

Tack till alla som kom till Torslandahallen och hejade på Damerna!!!

Flest mål gjorde Amanda Björndahl och Annie Toft med fem mål vardera. Isabelle Svahn gjorde tre mål.

Nästa match i Kvalserien till SHE spelas den 7 april kl 15:00 i Heidhallen.