Thk banner handboll foto marcus bjarneroth

THK utvecklar organisationen med Damansvarig

Publicerad 2023-03-22 06:58
För att stärka klubbens stab kring senior, junior och äldre ungdom utser vi Magnus Elovsson som ansvarig för Damlaget.

Magnus tar rollen som Damansvarig i klubben. Rollen innebär att jobba tillsammans med ledarna i våra Damsenior-, Damjunior- och A-flicklag med fokus att hjälpa ledarna och lagen att driva en bra verksamhet i enlighet med föreningens strategier och värderingar.

Vårt övergripande sportsliga mål är att ge möjlighet för egna produkter att spela junior och seniorhandboll så länge som möjligt, på den nivå som passar för individen. Vårt representationslag skall spela i någon av de högsta ligorna och har övervägande del egna produkter i truppen.

Som ett led i att förstärka organisationen kring klubbledning och operativt styrelsearbete är vi glada att kunna presentera Magnus Elovsson som Torslanda HK:s Sportansvarig Dam.

I Magnus roll ingår att jobba med ledartillsättning, behov och ekonomi runt truppbyggande, samverkan mellan lag samt utveckling av ledare och spelare för de berörda lagen.

Magnus som kommer ursprungligen från Växjö är uppväxt i en handbollsfamilj med bland annat en pappa som varit ordförande i Svenska handbollsförbundet samt verkat inom EHF i många år. Magnus spelade under ungdomsåren i ett väldigt talangfullt lag i Växjö men valde att fokusera mer på studierna och Chalmers när jag flyttade till Göteborg som 19 åring. Blev ett antal år i division 3 och en klassisk Göteborgs klubb som heter Celtic.

Jag är väldigt glad att jag kommit in i Torsland HK som ledare tack vare mina barn som spelar handboll här. En väldigt fin förening med fantastiska förutsättningar med en otrolig bredd och stort engagemang bland ledare och barn. Hoppas mina erfarenheter från förenings-och arbets-livet kommer tillföra sportslig utveckling för våra damer och stärka övergången från ungdom till senior säger Magnus.

Md webbshop
Md taik blixten logo
Md adidas
Md frontbilar
Md sponsorer och medlemserbjudanden
Md logga  kes
Md maxi ica stormarknad logotyp
Md lilleby entreprenad logo
S
Md asfalt
Md klotterj garna
Md logo torslanda trafikskola
Torslanda trafikskola
Md torslanda bilservice
Torslanda Bilservice
Md 140610 stiftelsen dunross
Md hope logo
Md ampiro logo black
Md idrottens bingo logo
Md banner torslanda
Md robusta logo2014 pos 400px liten
Md rr bygg logotype
RR Bygg
Md torslandaockero logo  002
Md sisu
Md s ker trygg webb
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub